Üzletszabályzat

Általános szabályok

Amennyiben egy termékből több csomaggal rendel, azokat egy csomagba csomagoljuk.

Azokból a termékekből, amelyek darabra kaphatóak és egy fajtából több néhány darabos csomaggal vásárol, azon termékeket típusonként egybe csomagoljuk. Például swarovski kristályok, ásványok, stb.

Minden kedves megrendelőnek szállítólevél alapján egy összegű számlát írunk. Lehetséges részletes számlát is kérni (ezt kérem előre jelezni), ebben az esetben a 27%-os áfa nem egyszerű nettó törtjei miatt a részletes számla időigényessége következtében a megrendelése indítása csúszni fog egy munkanapot, ezt kérem belekalkulálni a megrendelés teljesítésének idejébe.

Lezárt hónap számláját utólag nem tudjuk módosítani.

Cseregarancia

Az általunk forgalmazott gyöngyökre, kellékekre és ékszerekre minőségi garanciát vállalunk.
Igyekszünk minél élethűbb fotót készíteni, ennek ellenére a termékek színárnyalata eltérhet a monitoron látottaktól, amelyért felelősséget nem tudunk vállalni.

A mèretre vàgott termèkekre -pl. bôrök – ès a szemèlyre szabott èkszerekre nem vonatkozik a cseregarancia.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a
45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A Gyöngyudvar webáruházban vásárolt bármely termék nem felelne meg az Ön elvárásainak vagy egyszerűen úgy dönt, hogy mégsincs rá szüksége, hiánytalanul lehetősége van visszaküldeni az árut és ennek vételárát visszakérni. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk költségei a vásárlót terhelik. Az elállási jog érvényesítésére a határidő 14 naptári nap, ami az áruátvétel napjától számolandó. A visszaküldött áru értékét az áru visszaérkezésétől számított 15 napon belül visszafizetjük Önnek vagy kérésére a következő megrendelésénél beszámítjuk. A termékek visszaszolgáltatása során felmerült költségek (vissza- és újra kipostázási díj) Önt terhelik.

Ha hiányosan, megrongálódva vagy használtan küldi vissza a terméket, ebben az esetben Önt nem illeti meg az elállás joga.
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat azinfo@gyongyudvar.hu címen, vagy a 06-30-2315498-as telefonszámon.

Szállítási és fizetési módok

A termékek ára tartalmazza a törvényben meghatározott ÁFÁ-t, viszont nem foglalja magában a szállítási költséget. Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Magyarország egész területén kézbesítünk, házhoz szállítunk termékeket az alábbi feltételekkel. Külföldre történő szállítás esetén kérjen árajánlatot az info@gyongyudvar.hu e-mail címen.

A megrendelt termékeket igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni a megrendelőhöz. Ez azt jelenti, hogy amint a pénz megérkezik a számlánkra, egy-két munkanapon belül indítjuk a csomagot. Utánvétel esetén a megrendeléstől számított egy-két munkanapon belül szállítuk. A csomagindítás tényéről e-mailben értesítést küldünk.

1500.- termékmegrendelés alatt nem szállítunk.

Fizetés előre utalással Magyarország határain belül:

1.500-20.000.- között 880.-

ezen csomagok szállításáért szállítópartnerünk,  a Trans’o’flex szállító szolgálat a felelős.

20.000.- fölött díjmentes.

Kérem utalás előtt mindenképp várja meg a megrendelést visszaigazoló e-mail-ünket.

Külföldi számlaszámról érkező utalást nem tudunk fogadni a magas banki költség felszámítása miatt.

Utánvét:

Ha megrendelését utánvéttel küldjük el, akkor a Trans-o-flex szállító szolgálatnak kell az áru és szállítási költség ellenértékét megérkeztekor kifizetni.

Utánvét esetén szintén magyarországi címre:

1500.- alatt utánvéttel nem postázunk.

1.500-20.000.- között 1030.-

Ezen csomagokat szintén a Trans-o-flex szállító szolgálat kézbesíti.

20.000.- fölött díjmentes.

Amennyiben az utánvéttel küldött csomagot nem veszi át a megadott címen senki, abban az esetben még egyszer megpróbáljuk kézbesíteni, amennyiben ez sem jár sikerrel, annak a vásárlónak aki a megrendelést leadta, utánvéttel nem, kizárólag előre utalás esetén postázunk a továbbiakban.

Személyes átvétel:

Személyes átvétel időpont egyeztetés után oldható meg. Üzletünk nincs. 

Az átvétel hétköznaponként 8-18 óráig lehetséges.

Bankkártyás fizetés:

1.500-20.000.- között 880.- a szállítási díj

ezen csomagok szállításáért szállítópartnerünk,  a Trans’o’flex szállító szolgálat a felelős.

20.000.- fölött díjmentes a szállítás.

Ebben az esetben a fizetés nem közvetlenül a vásárlás után történik. A megrendelés elküldése után munkatársaink ellenőrzik, hogy minden termék van-e a megrendelt darabszámban raktáron, és csak ez után történik a fizetési link kiküldése e-mailben. A linkre kattintva és követve az instrukciókat nyílik lehetőség a bankkártyás fizetésre a Globalpay rendszeren keresztül.

A távollevők között kötött szerződésekről
A megrendelés leadása írásban kötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.
A szerződés az automatikus visszaigazolás megérkezésével jön létre.
A megkötött szerződés írásban kötöttnek minősül, iktatjuk és a későbbiekben bármikor visszakereshető.
A szerződés nyelve magyar.
Tárhely szolgáltató:
Nirigo Informatikai Kft.
1123 Budapest, Győri út 20.
+36 (20) 569-0656