Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési módok

A termékek ára tartalmazza a törvényben meghatározott ÁFÁ-t, viszont nem foglalja magában a szállítási költséget. Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Magyarország egész területén kézbesítünk, házhoz szállítunk termékeket az alábbi feltételekkel. Külföldre történő szállítás esetén kérjen árajánlatot az info@gyongyudvar.hu e-mail címen.

A megrendelt termékeket igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni a megrendelőhöz. Ez azt jelenti, hogy amint a pénz megérkezik a számlánkra, egy-két munkanapon belül indítjuk a csomagot. Utánvétel esetén a megrendeléstől számított egy-két munkanapon belül szállítuk. A csomagindítás tényéről e-mailben értesítést küldünk.

Webshopunkban a minimum rendelés 1500.-

Fizetés előre utalással Magyarország határain belül:

1.500-20.000.- között 880.-

ezen csomagok szállításáért szállítópartnerünk,  a Trans’o’flex szállító szolgálat a felelős.

20.000.- fölött díjmentes.

Kérem utalás előtt mindenképp várja meg a megrendelést visszaigazoló e-mail-ünket. Külföldi számlaszámról érkező utalást nem tudunk fogadni a magas banki költség felszámítása miatt.

Utánvét:

Ha megrendelését utánvéttel küldjük el, akkor a Trans-o-flex szállító szolgálatnak kell az áru és szállítási költség ellenértékét megérkeztekor kifizetni.

Utánvét esetén szintén magyarországi címre:

1500.- alatt utánvéttel nem postázunk.

1.500-20.000.- között 1030.-

Ezen csomagokat szintén a Trans-o-flex szállító szolgálat kézbesíti.

20.000.- fölött díjmentes.

Amennyiben az utánvéttel küldött csomagot nem veszi át a megadott címen senki, abban az esetben még egyszer megpróbáljuk kézbesíteni, amennyiben ez sem jár sikerrel, annak a vásárlónak aki a megrendelést leadta, utánvéttel nem, kizárólag előre utalás esetén küldünk csomagot a továbbiakban.

Postai szállítást nem vállalunk!

Személyes átvétel:

Személyes átvétel időpont egyeztetés után oldható meg. Üzletünk nincs. 

Személyes átvétel hétköznaponként 8-18 óráig lehetséges.

 

Bankkártyás fizetés:

1.500-20.000.- között 880.- a szállítási díj

ezen csomagok szállításáért szállítópartnerünk,  a Trans’o’flex szállító szolgálat a felelős.

20.000.- fölött díjmentes a szállítás.

Ebben az esetben a fizetés nem közvetlenül a vásárlás után történik. A megrendelés elküldése után munkatársaink ellenőrzik, hogy minden termék van-e a megrendelt darabszámban raktáron, és csak ez után történik a fizetési link kiküldése e-mailben. A linkre kattintva és követve az instrukciókat nyílik lehetőség a bankkártyás fizetésre a Globalpay rendszeren keresztül.